TBR januari 23_2

TBR Januari 2023

Het is 2023! De afgelopen maanden heb ik geen maandelijkse TBR bijgehouden, maar dat wil ik toch graag weer oppakken. Daarom zie je hieronder welke twaalf boeken ik in ieder geval wil lezen in de eerste maand van dit nieuwe jaar. Heb ik tijd over? Dan pak ik er uiteraard nog wat bij. Aan het einde van deze maand/ begin volgende maand zullen jullie zien of het mij gelukt is om al deze boeken uit te lezen.

Boeken die ik wil lezen in januari:

De magische wereld van Charlie 2 - Audrey Alwett
Vuur & Bloed - George G.G. Martin
The shining - Stephen King
Joe Mellow - Cees van den Berg
Lady Kitty's fortuinlijke zoektocht - Sophie Irwin
De groene planeet - Simon Barnes
Een zomer om van te dromen - Holly Martin
Toen het oorlog was 1939-1945
Een eeuwenoud verhaal - Braswell
Ijzer - Holly Black
Een gewone jongen - Louise Beech
Word volwassen, Eve Brown - Talia Hibbert