TBR februari 23

TBR Februari 2023

Als je goed hebt opgelet bij mijn wrap-up, zie je dat ik niet ALLE boeken daadwerkelijk uitgelezen heb. Er zit namelijk 1 DNF en 1 ‘on hold’ boek bij. In januari hoop ik wel alle boeken te lezen van mijn TBR, al zitten er boeken bij waar ik ook enigzins zenuwachtig voor ben. Bekijk hieronder welke boeken ik op mijn TBR voor februari heb staan, of bekijk mijn video op mijn YouTube kanaal om mij er gezellig over te zien/ horen kletsen.

Boeken die ik wil lezen in februari:

De opkomst van de draak - George R.R. Martin
Warrios 1 - Into the wild - Erin Hunter
Zomerzon op het wijndomein - Cathy Bramley
Het negende huis - Leigh Bardugo
Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijfer
Tropenbruid - Susan Smit
De voorlezer - Bernhard Schlink
Het meisje met de luidende stem - Abi Daré
Toen de wereld brak - John Boyne
Dracula - Bram Stoker