Skip to content
WhatsApp Image 2023-01-23 at 10.29.16

Over mij Demi Stein

Hoi! Wat leuk dat je op mijn blog kijkt. Ik ben Demi, 25 jaar en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Enschede.
20230122_104339085_iOS

Klein meisje

Al vanaf dat ik een klein meisje ben, ben ik gek op lezen. Ik las elke seconde die ik vrij was en je zag me dan ook regelmatig met een boek in mijn handen. In mijn puberteit werd het lezen echter minder en heb ik ook een hele poos nauwelijks gelezen. Gelukkig heb ik dit sinds oktober 2019 weer heel fanatiek opgepakt en is de passie voor lezen weer helemaal terug. Vanuit deze passie en doordat ik verschillende lezers volg op Instagram ben ik zelf begonnen om mijn leeservaringen te delen via Instagram. Zo hoop ik veel meer mensen aan het lezen te krijgen, want zeg nou eerlijk, een boek lezen is toch het meest ontspannende dat er is?!

Bazarow

Vrij snel daarna ben ik begonnen met mijn eigen blog op internet waar ik wekelijks een recensie plaatste over de boeken die ik heb gelezen. Sinds juni 2021 heb ik mij aangesloten bij Bazarow waar mijn recensies ook op gedeeld worden. Daarnaast ben ik actief op Instgagram, Facebook, TikTok en op Youtube. Kortom je kunt mij tegenkomen op al je favoriete socials!

bazarow-2
bimmertrip-munchen

BMW

Ik lees eigenlijk van alles. Roman, historische boeken, Young Adult, Thriller, Feelgood, Fantasy, noem maar op. Er is eigenlijk geen genre wat ‘echt’ mijn favoriet is.

Naast lezen heb ik ook nog andere hobby’s. Ik ben gek op dieren en ik spendeer daarom graag wat tijd aan mijn dieren. Daarnaast ben ik in hart en nieren een BMW liefhebber. Ik ben lid van BMW Club Twente en vervul daar tevens de rol van secretaris.