Wrap up september 22

Wrap-up September

Hier is hij dan! De wrap up van de maand september. In september las ik iets minder dan voorgaande maanden, doordat ik onder andere de zomervakantie voorbij is. Het is even wennen, maar dat is niet anders. Toch ben ik tevreden met wat ik gelezen heb en dat is het belangrijkste, toch? Voor de oplettende lezer: Ik loop inderdaad flink achter met het schrijven van recensies. Deze maand staat voor mij ook in het teken van mijn structuur-plan-kunsten weer oppakken en focus houden op dat wat belangrijk voor mij is.

Boeken die ik las in september:

Liefdeloos - Alice Oseman
Twin Crowns - Catherine Doyle & Katherine Webber
Achter Hoge Bergen - Emma Anna
3PAK 2022
Reminders of him - Colleen Hoover
Zusters van Tarakan - David Meijer
Het donkere visioen - Marjo de Vroed
Bloem deel 1 - Kevin Panetta
De verrader van Evalon - Lynette Noni
Bloem deel 2 - Kevin Panetta
Het recept van dromen - Farina Eden
De belofte - Saskia Mouissie
12

Boeken gelezen

Favoriet van september

Achter hoge bergen - Emma Anna