wrap up oktober goede

Wrap-up Oktober

In oktober was/ben ik nog herstellende van mijn operatie én kreeg ik in een complicatie waardoor ik weer terug het ziekenhuis in moest. Ondanks dat ik veel dagen helemaal niet heb gelezen, heb ik toch een heerlijke leesmaand achter de rug. Lees hieronder welke boeken ik in oktober las.  Deze maand deed ik mee aan de #uiteigenkastchallenge , waardoor ik de biebboeken nog even heb laten staan. Er is 1 boek die inmiddels niet meer in mijn kast staat, aangezien dit een travelingbook was. Deze ben ik eind september gestart en las ik daardoor als eerste uit in oktober.

Boeken die ik las in oktober:

De kleine theetuin in de duinen - Anne West - Travelingbook
De nachtdienst - Esther Verhoef
Heartstopper deel 2 - Alice Oseman - Recensie exemplaar
Moordgids voor lieve meisjes - Holly Jackson
De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo - Taylor Jenkins Reid
De jongen die Auschwitz tekende - Thomas Geve
Vanwege een hond - Stijn Denters - Recensie exemplaar
Weersta me - Tahereh Mafi
Onthul me - Tahereh Mafi
Vuurbloed - Twaalf en het bevroren bos - Aisling Fowler - Recensie exemplaar
De outcast - Summoner prequel - Taran Mataru
Zo klinkt verandering - Amanda Gorman - Recensie exemplaar
Boer Boris - Een paard voor sinterklaas - Ted van Lieshout & Philip Hopman - Recensie exemplaar
13

Boeken gelezen

Favorieten van oktober

Moordgids voor lieve meisjes - Holly Jackson | Heartstopper deel 2 - Alice Oseman | De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo - Taylor Jenkins Reid | Weersta me - Tahereh Mafi | Vuurbloed - Twaalf en het bevroren bos - Aisling Fowler