wrap-up-april-2023

Wrap-up April

Hoewel ik evenals in maart, niet alle boeken van mijn TBR heb gelezen, ben ik toch erg tevreden over mijn leesmaand in april. Ik las namelijk 19 titels, uiteenlopende genres en vond veel boeken ook erg mooi. Bekijk hieronder, of op mijn YouTube kanaal, welke 19 boeken ik in april 2023 uitlas.

Boeken die ik las in april:

Zondebokken & Selfies - Denise Meijer
Liefdeslessen 1, 2 & 3 - Denise Meijer
De blauwe zangvogel - Vern Kousky
Kijk dan toch! - Elvis Peeters
Boer Boris en de bietjes - Ted van Lieshout & Philip Hopman
Carrie Soto is Back - Taylor Jenkins Reid
De prins van toorn - Kerri Maniscalco
Dochter van de Scharlaken Rozen - Chloe Gong
Nick en Charlie - Alice Oseman
Gender queer - Maia Kobabe
Kluizenaar - Terrence Lauerhohn
De eerlijke vinder - Lize Spit
Als er 100 mensen op de wereld waren - Jackie McCann
Staken op leven en dood - Erik Dijkstra & Hans Morssinkhof
All the feels - Olivia Dade
The Black Flamingo - Dean Atta
De koningin van verraad - Danielle L. Jensen
19

Boeken gelezen

Favorieten van april

Dochter van de Scharlaken Rozen - Chloe Gong | De prins van toorn - Kerri Maniscalco | Staken op leven en dood - Erik Dijkstra & Hans Morssinkhof | The Black Flamingo - Dean Atta | De blauwe zangvogel - Vern Kousky |