tbr-mei-2023

TBR Mei 2023

Voor de maand april had ik geen TBR gemaakt omdat er veel titels van mijn maart TBR nog niet gelezen waren. Op deze TBR zie je alsnog enkele titels die er in maart al op stonden, maar ik heb mijn TBR ook weer verder aangevuld en zodoende kon ik toch een TBR voor mei maken. Twee titels die niet op de foto staan, maar (inmiddels) wel op de planning staan om te gaan lezen zijn De Hulp (voor de Twentse leesclub) en ´T Hooge Nest (voor een buddyread met Tessa).

Boeken die ik wil lezen in mei:

De hulp - Freida McFadden
De kampschilders - Jan Brokken
Ik ben blij dat mijn moeder dood is - Jennette McCurdy
Girl in pieces - Kathleen Glasgow
Lore Olympus v. 1 - Rachel Smythe
Wereld van wanhoop - Inge Sleegers
Tijdgeesten 2 - Monsterlijke streken - Victor Piñeiro
The invisible life of Addie Larue - V.E. Schwabb
Het gouden rijk - S.A. Chakraborty
´T Hooge nest - Roxane van Iperen
Alizeh. De duistere profetie - Tahereh Mafi
Onvoorwaardelijk - Colleen Hoover
Het zonnetje in huis - Jill Mansell
Hallo, met Sam - Dustin Thao
Kat tegen kwaad 2 - Phil Corbett
Openbaring - Jeroen Windmeijer & Tjarko Evenboer
Vloek van vuur en schaduw - Emmy van Ruijven
De gevaarlijke strijd - Marjo de Vroed