TBR februari 22

TBR Februari

Ondanks dat mijn gelezen stapel van januari enorm groot is, wil ik mijn to-be-read stapeltje van februari bescheiden houden. De maand is wat korter en daarnaast zal ik weer meer lessen gaan hebben, waardoor er minder tijd over zal blijven om te gaan lezen. Daarbij verwacht ik ook nog enkele recensie exemplaren in februari, die ik zoals gewoonlijk zo spoedig mogelijk wil lezen. Hieronder een opsomming van de boeken die ik in ieder geval van plan ben om te gaan lezen in februari.

Boeken die ik wil lezen in februari:

De Vloek van de Kraaientoren - Michelle Harrison
De donkere kroon - De glazen troon 2 - Sarah J. Maas
Gemina - The illuminae files - Amie KAufman & Jay Kristoff
Het gestolen kind - Diney Costeloe
De Vanderbeekers 1 - Karina Yan Glaser
Zeis - Neal Shusterman
Jij mag alles zijn - Griet op de Beeck
De erfenis - Jennifer Lynn Barnes
Het Verraad van Anne Frank - Rosemary Sullivan