So Many Pages Boekenbox Mei

In april, mei en juni ben ik één van de reps van So Many Pages. Ik ben hier onwijs blij mee want ik ben dol op boeken (GOH), boekengoodies en daarover content maken.

Van de week ontving ik de SMP mei boekenbox, en het is weer een hele leuke! Het thema deze maand is Forbidden Romance. Wil je weten wat er in deze box zit? Kijk dan hieronder verder.

ritje-naar-amsterdam

April box

Inhoud:

  • Paperback van Misfit
  • Auteursbrief van Elle Kennedy
  • Artprint en boekenlegger gebaseerd op het boek gemaakt door Bibi van Leeuwen
  • Een collectible enamel-pin van Chapter & Chill
  • De Taurus zodiac sign boekenlegger gemaakt door Bibi van Leeuwen
  • Notitie boekje
  • Pen
  • Stickervel
  • Toelatingspapieren
  • Thee

De mei box

Ik vind deze box weer onwijs leuk. Het boek klinkt als iets waar ik echt van ga genieten en de goodies passen er goed bij. Ik ben iemand die graag goodies bij een boek verzameld, dus dat komt ook perfect uit. Ik vind ook dat de gekozen goodies er verzorgd en mooi uit zien.

Ik kan dan ook niet één favoriet kiezen, ik vind namelijk al het artwork onwijs prachtig en ik ben fan van lijstjes. Pins doe ik op dit moment weinig mee, maar het lijkt mij heel tof om een banner met pins te gaan verzamelen! 

Er is één goodie waar ik weinig bij voel, dat is de envelop met toelatingspapieren. Het ziet er verzorgd uit en past ook bij het boek, maar is gewoon niet mijn favoriet. Maar dat is prima, de rest van de box vind ik geweldig!

Dank je wel So Many Pages voor deze toffe box!

Het thema van de maand mei is ‘Verkeerde tijd, juiste persoon’. Mocht jij nou ook nieuwsgierig zijn geworden. Met mijn REP code MEERBOEKEN krijg je eenmalig 10% korting (op het gehele assortiment, met uitzondering van de Nederlandse book-only box en losse Nederlandstalige titels).

WhatsApp Image 2023-05-13 at 08.56.16
WhatsApp Image 2023-05-13 at 09.13.59