So Many Pages Boekenbox Juni

In april, mei en juni ben ik één van de reps van So Many Pages. Ik ben hier onwijs blij mee want ik ben dol op boeken (GOH), boekengoodies en daarover content maken.

Zaterdag ontving ik de SMP juni boekenbox, en het is weer een hele leuke! Het thema deze maand is ‘Verkeerde tijd, juiste persoon”. Wil je weten wat er in deze box zit? Kijk dan hieronder verder.

ritje-naar-amsterdam

Juni box

Inhoud:

  • Paperback van Ik zie je bij het meer
  • Auteursbrief van Carley Fortune
  • Artprint en boekenlegger gebaseerd op het boek gemaakt door Bibi van Leeuwen
  • Een collectible enamel-pin van Chapter & Chill
  • De Gemini zodiac sign boekenlegger gemaakt door Bibi van Leeuwen
  • Notitieblok
  • Gesigneerde bookplate
  • Linnen tasje
  • Envelop met papieren over je reis
  • Twee marshmallows

De juni box

Ik vind deze box weer onwijs leuk. Het boek klinkt als iets waar ik echt van ga genieten en de goodies passen er goed bij. Ik ben iemand die graag goodies bij een boek verzameld, dus dat komt ook perfect uit. Ik vind ook dat de gekozen goodies er verzorgd en mooi uit zien. De box komt ook op een perfect moment: Het is een heerlijk zomers thema en mijn zomervakantie is er bijna!

Ik kan dan ook niet één favoriet kiezen, ik vind namelijk al goodies onwijs prachtig. Wel moet ik zeggen dat ik de mensen op de artprint dit keer niet zo bijzonder knap vindt.

Dank je wel So Many Pages voor deze toffe box!

Het thema van de maand juli is ‘Magie van de maan’. Mocht jij nou ook nieuwsgierig zijn geworden. Met mijn REP code MEERBOEKEN krijg je eenmalig 10% korting (op het gehele assortiment, met uitzondering van de Nederlandse book-only box en losse Nederlandstalige titels).

WhatsApp Image 2023-06-13 at 11.06.28
WhatsApp Image 2023-06-13 at 11.06.29