So Many Pages Boekenbox April

Mijn eerste SMP box!

In april, mei en juni ben ik één van de reps van So Many Pages. Ik ben hier onwijs blij mee want ik ben dol op boeken (GOH), boekengoodies en daarover content maken.

Gisteren (07-04-2023) ontving ik mijn eerste SMP boekenbox, en gelijk een erg toffe! Het thema deze maand is Wicked Witches. Wil je weten wat er in deze box zit? Kijk dan hieronder verder.

ritje-naar-amsterdam

April box

Inhoud:

  • Gesigneerde hardcover van Vloek van Vuur en Schaduw
  • Auteursbrief van Emmy van Ruijven
  • Artprint en boekenlegger gebaseerd op het boek gemaakt door Bibi van Leeuwen, in samenwerking met Emmy van Ruijven
  • Een collectible enamel-pin van Chapter & Chill
  • De Aries zodiac sign boekenlegger gemaakt door Bibi van Leeuwen
  • Blauwe Aventurijn van Happy Spirits
  • Drie witchy tarot cards
  • A5 Notepad
  • Zwarte kaars

Magische YA box

Ik vind deze box onwijs leuk. Mijn eerste SMP box is gelijk een succes! Het boek klinkt als iets waar ik echt van ga genieten en de goodies passen er goed bij. Ik ben iemand die graag goodies bij een boek verzameld, dus dat komt ook perfect uit. Ik vind ook dat de gekozen goodies er verzorgd en mooi uit zien.

Ik kan dan ook niet één favoriet kiezen, ik vind namelijk al het artwork onwijs prachtig en ik ben een liefhebber van edelstenen. Pins doe ik op dit moment weinig mee, maar het lijkt mij heel tof om een banner met pins te gaan verzamelen! 

Er is één goodie waar ik weinig bij voel, al is hij wel praktisch. En dat is de kaars. Ik brand best veel kaarsen dus je zou kunnen zeggen, best handig, toch!? Zeker, maar ik vind hem persoonlijk niet heel prachtig of bijzonder. Maar dat is prima, want hij blijft functioneel en de rest van de box vind ik geweldig!

Dank je wel So Many Pages voor deze toffe box!
Het thema van de maand mei is ‘Forbidden Romance’ en het boek bevat spicy scenes, niet geschikt voor de jonge lezers dus, maar wel een box waar ik onwijs benieuwd naar ben! Mocht jij nou ook nieuwsgierig zijn geworden. Met mijn REP code MEERBOEKEN krijg je eenmalig 10% korting (op het gehele assortiment, met uitzondering van de Nederlandse book-only box en losse Nederlandstalige titels).

WhatsApp Image 2023-04-08 at 09.55.59
WhatsApp Image 2023-04-08 at 09.56.00