Poster Booknight-pdf

Deventer Booknight 18 februari 2023

Jaaa! Eindelijk een BookTok/ Young Adult gerelateerd evenement aan deze kant van het land. Ik, en ik denk vele andere boekenliefhebbers, zijn hier heel erg blij mee!

Op 18 februari 2023 kan je bij Boekhandel Broekhuis ’s avonds, buiten de reguliere openingstijd, een geweldige avond beleven. Hier vind je like-minded boekenliefhebbers, kan je in gesprek gaan met toffe auteurs en de allerleukste boekenmerch inslaan (en uiteraard… boeken!)

Op TikTok is er een subcommunity ontstaan, namelijk BookTok, waar veel jongeren hun passie voor boeken met elkaar delen. Hierdoor zijn er BookTok evenementen in het leven geroepen, maar voorheen moesten boekenwurmen vanuit het Oosten daar wel een poosje voor reizen. Met deze eerste Booknight in Deventer is het een stukje dichterbij!

Op zaterdagavond tussen 19:00 en 21:00 staat er dus een gezellige avond gepland bij Boekhandel Broekhuis in Deventer. Tickets voor het evenement koop je hier. De auteurs die je deze avond kan spreken (en je boeken kan laten signeren) zijn:

  • Lotte van den Noort
  • Astrid Boonstoppel
  • Lauren Dedroog
  • Lisa van Campenhout
  • Rachel Lynn Solomon

Ik kijk heel erg uit naar deze gezellige boekenavond en ben onwijs benieuwd naar wat Boekhandel Broekhuis ervan gaat maken! Ben jij er ook bij?