bookhaul-augustus-2023

Bookhaul Augustus 2023

Zoals velen van jullie weten ben ik dinsdag 22 augustus helaas geopereerd aan een darmhernia. Hierdoor kwamen er eind augustus nog 5 boeken bij die ik cadeau kreeg van mijn vriend en bookstagram vriendinnen, super lief! Al met al is de bookhaul van de maand augustus een leuke stapel geworden.

Boeken die ik heb toegevoegd aan mijn boekenkast:

Het (niet zo) orthodoxe leven van Hoodie Rosen - Isaac Blum
De overlever - Josef Lewkowicz met Michael Calvin
De Hawthorne broers - Jennifer Lynn Barnes
Someone else - Laura Kneidl
Alizeh - Het lot van de Djinn - Tahereh Mafi
Things we never got over - Lucy Score
Instructions for dancing - Nicola Yoon
Zo voelt dat - Bette Westera & Sylvia Weve
Once upon a broken heart - Stephanie Garber
The book that wouldn't burn - Mark Lawrence
The Witcher - De laatste wens - Andrzej Sapkowski
A Touch of Darnkess - Scarlett St. Clair
Als in een droom - Liz Braswell